Wolky

Comfort is het uitgangspunt bij de schoenen van Wolky. De schoenen van Wolky zijn allemaal ergonomisch ontworpen en passen perfect aan uw voet. Het anatomisch gevormde voetbed en perfecte pasvorm zorgen voor het perfecte comfort. De aandacht ligt niet alleen bij comfort, maar ook bij styling, kleur, metriaalkeuze en gedegen afwerking.

Loopcomfort

Quist Schoenen heeft diverse damesschoenen van Wolky in het assortiment. Het loopcomfort van onze schoenen staat bij Quist Schoenen centraal. Mensen stellen steeds vaker eisen aan het loopcomfort van hun schoenen. Zo hebben wij schoenen van Wolky met aanpasbare voetbedden en zijn uw schoenen altijd optimaal op uw voeten afgestemd.

Bezoek onze winkel

In onze winkel hebben we ervaren en deskundig personeel. De Q is ons logo staat voor Quality en wij bieden u daarom kwalitatief hoogwaardige schoenen. In onze winkel vindt u diverse merken. Ons personeel adviseert u graag over onze schoenen. Over smaak valt niet te twisten en daarom kunt u rustig rondkijken naar een schoen die bij u past. In bent van harte welkom in onze winkel. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord.