Podologie

Klachten

Heeft u voetklachten of voet-gerelateerde klachten zoals knie-, rug-, nekklachten of hoofdpijn?

En u ondervindt daarvan in uw dagelijkse leven belemmeringen?

Daarmee kunt u terecht bij Cottelli, de podologiepraktijk van register-podoloog Mart Kot. De praktijk is gevestigd aan de Eendrachtsweg 11 in Tholen. Met bijna 20 jaar ervaring in het ‘voeten-vak’ bent u bij hem aan het goede adres voor een adequate behandeling van uw klachten.

Samenwerking

Er is een nauwe samenwerking met podoloog Mart Kot omdat u na het aanmeten van uw steun- of therapiezolen bij ons aan het juiste adres bent voor geschikte (modische) comfortschoenen die u kunt dragen met uw individueel aangemeten zolen.  

 Behandeling

Een uitgebreid onderzoek waarbij verschillende scans en digitale drukmetingen worden uitgevoerd die gecombineerd met houdingsmetingen en testen een goed beeld geven van uw situatie. Met die gegevens kan een juiste diagnose worden gesteld en kunnen uw klachten in de meeste gevallen vermindert of geheel verholpen worden met behulp van steun- of therapiezolen. Tevens wordt gebruik gemaakt van orthesiologie om afwijkende teenstanden te corrigeren en drukplekken vrij te leggen.

Vergoeding

Vanuit de aanvullende zorgverzekering worden bij de meeste zorgverzekeraars de kosten van behandelingen en/of leveringen geheel of gedeeltelijk vergoed. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen of uw polis raadplegen.

 

 Een afspraak maken

Cottelli werkt uitsluitend op afspraak. Voor het maken van een afspraak in de praktijk in Tholen kunt u telefonisch contact opnemen.

Telefoonnummer 0113-313049. U kunt bij ons zonder verwijsbrief van uw huisarts terecht.