Voetspecialist

Quist Schoenen is de voetspecialist van Zeeland en omgeving van Bergen op Zoom. Vanuit onze vestiging in Tholen, bieden wij complete voetzorg, zoals podologie, orthopedie, pedicure en elastische kousen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment dames- heren- en kinderschoenen van bekende merken.

Podologie

Podologie is een therapie die zich richt op het behandelen en voorkomen van voetklachten en houdingsklachten. Een behandeling van een podoloog bestaat uit een onderzoek naar de stand en bewegingsmogelijkheden van de voeten en de manier van lopen. Op basis van dit onderzoek wordt een behandelplan gemaakt.

Orthopedie

Wanneer podologische oplossingen niet voldoende zijn om uw klachten te verminderen, kunt u ook kiezen voor semi-orthopedische schoenen of orthopedische maatschoenen.

Pedicure

Bij een pedicure kunt u terecht voor een behandeling van of het voorkomen van problemen aan uw, zoals likdoorns, ingegroeide teennagels, eelt en voetschimmel. Daarnaast is een bezoekje aan de pedicure ook heerlijk om uzelf of een ander te verwennen met een voetmassage, voetenbad of packing.

Elastische kousen

Wanneer u last heeft van spataderen of vermoede of zware benen aan het einde van de dag, kan dit het gevolg zijn van verstopte bloedvaten. Elastische steunkousen zijn een goede oplossing kan deze problemen voorkomen en verlichten.

Quist, de voetspecialist

Bij de vestiging van Quist Schoenen in Tholen, vindt u complete voetzorg onder één dak. Maak een afspraak met één van onze voetspecialisten via ons contactformulier of bezoek onze winkel in Tholen voor meer informatie over de aanwezigheid van onze voetspecialisten.