Pedicure Tholen

Heeft u last van uw voeten of wilt u uw voeten eens lekker laten behandelen? Maak dan een afspraak bij Quist schoenen. Wij zijn pedicure in Tholen en nodigen u uit voor het verzorgen uw voeten! Onze pedicure in Tholen, Annelies Neele is medisch pedicuren en verzorgt uw voeten.

Voetproblemen

U kunt bij onze pedicure terecht voor verschillende voetproblemen. Dankzij haar jarenlange ervaring in het omgaan met mensen die problemen hebben met hun voeten, bent u bij ons verzekerd van goede zorg. De verschillende voetproblemen die ik behandel zijn:

 • Algemene voetproblemen.
  U kunt hierbij onder andere denken aan het behandelen van eeltbulten, schimmels of ingegroeide teennagels. Deze problemen zijn veelvoorkomende problemen waar wij als pedicure in Tholen veel mee te maken hebben. Het behandelen is daarom geen enkel probleem voor ons.
   
 • Diabetische voeten behandelen.
  Als diabetespatiënt weet u als geen ander hoe belangrijk de verzorging van voeten is. Naast het behandelen van problemen zoals eeltvorming of wondjes, is het bezoeken van onze pedicure in Tholen sowieso aan te raden voor diabetespatienten. Hierdoor wordt de kans op problemen met uw voeten een stuk kleiner.
   
 • Reumatische voeten behandelen.
  Ook voor reumapatiënten is voetverzorging erg belangrijk. Uw voeten verdienen dan extra aandacht. Het slijten van gewrichten en standsveranderingen zijn voorbeelden van klachten die kunnen ontstaan. Door uw voeten regelmatig te laten behandelen voorkomt u deze klachten.
   

Afspraak maken?

Wilt u uw voeten laten behandelen door een pedicure in Tholen? Neem contact op met Quist schoenen. Maak een afspraak met onze pedicure en laat uw voeten behandelen. Voor vragen kunt u ons altijd bellen op 0166 60 23 21 of mailen naar info@quistschoenen.nl.