Kosten steunzolen

Wanneer u steunzolen nodig heeft, wilt u waarschijnlijk graag weten wat u dit gaat kosten.

Waarom steunzolen?

Heeft u nek-, rug- heup of knieklachten? De kans is groot dat dit veroorzaakt wordt door houdingsklachten. Een bezoek aan een podoloog is dan vaak een goede oplossing. Een podoloog doet onderzoek naar uw voeten en houding en geeft op basis hiervan een deskundig advies inclusief een behandelplan. Onderdeel van een soortgelijk behandelplan, bestaat vaak uit het aanmeten van steunzolen.

Vergoeding door de zorgverzekeraar

Of de kosten van de steunzolen worden vergoed, hangt af van uw zorgverzekeraar en het soort zorgverzekering die u heeft. Op de website van LOOP, kunt u direct nakijken of uw zorgverzekeringsmaatschappij de kosten voor uw steunzolen vergoed.

Afspraak met een podoloog maken?

Bij Quist Schoenen kunt u terecht voor een behandeling van een registerpodoloog. Naast onderzoek naar uw voeten en houding, kunt u bij een podoloog ook terecht voor een behandeling van uw voet- of houdingsklachten. Wilt u een afspraak maken met de podoloog bij Quist Schoenen in onze vestiging in Tholen? Maak dan direct een afspraak via ons contactformulier of bel ons op 0166 602321.