Podologie

Lopen zonder pijn?

Veel mensen hebben voet- en houdingsklachten zonder te weten wat ze daaraan kunnen doen. De registerpodoloog is een voetspecialist die in veel gevallen uitkomst kan bieden en die ook speciale kennis heeft van de kindervoet in de groei.

De registerpodoloog kan helpen bij o.a.: voorvoet-, hiel-, en zenuwklachten. Teenafwijkingen en houdingsklachten (knieën, heup, rug en nek).

De behandeling van een registerpodoloog bestaat uit een voet- en houdingsonderzoek en een deskundig advies met een daarbij behorend therapieplan, zoals bijvoorbeeld een therapiezool (steunzool). Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op of kijk op de website van stichting  LOOP

Quist Schoenen is gevestigd in Tholen, maar heeft klanten uit vele andere steden. Zo staat u al binnen een kwartier rijden vanuit Bergen op Zoom bij Quist Schoenen in de winkel.

 

Verwijzing en vergoeding

De meeste zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk de behandeling. Op de website van Stichting LOOP kunt u zelf bekijken welke vergoeding uw verzekeraar biedt. Afhankelijk van de richtlijnen van uw verzekering heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of specialist. Wij kunnen u hierover informeren bij het maken van uw afspraak.

 

Dhr. Anne Cranendonk

Podoloog Dhr. Cranendonk

Podoloog Cranendonk achter de machine

 

Behandelruimte met behandelstoel, podobaroscoop en stereometer

Afspraak maken

Onze podoloog Anne Cranendonk houdt iedere donderdag spreekuur bij Quist Schoenen in Tholen.

Bel voor een afspraak! Van harte welkom!

 

loop